En enkel men välsmakande gryta med vitkål och nötfärs. Fylld med smak från soja, tomat och paprikakrydda, perfekt nyttig husmanskost till vardagen.
1 kg Nötfärs
400 g Vitkål
3 msk tomatpuré
2 msk kinesisk soja
2 msk ketchup
1 st purjolök
2 st klyftor vitlök
350 g tomat
6 dl vatten
1 msk paprikapulver
2 tsk Piffi allkrydda
Salt
Peppar
2 kg Nötfärs
800 g Vitkål
6 msk tomatpuré
4 msk kinesisk soja
4 msk ketchup
2 st purjolök
4 st klyftor vitlök
700 g tomat
12 dl vatten
2 msk paprikapulver
4 tsk Piffi allkrydda
Salt
Peppar
1 – Strimla vitkålen om du ej köpt färdigstrimlad. Skölj och skiva purjolöken i tunna skivor. Skala och pressa vitlöken.
2 – Stek färsen i en skvätt olja. När färsen börjat få färg, lägg i kål, purjolök och vitlök och stek tills kålen har fått lite färg och köttfärsen är klar.
3 – Tillsätt tomatpuré, soja, ketchup och kryddor. Häll på vatten och låt puttra ca 5-10 min.
4 – Tillsätt delade tomater och låt allt bli varmt. Smaka av med mer salt, peppar & piffi allkrydda.
5 – Servera med en stor grönsallad.
Innehåll: ~500 kcal per portion
Vill du få gratis hjälp att gå ner i vikt?
Är du trött på att kämpa utan att se de resultat du önskar?
Med vår gratisplan får du den hjälp du behöver för att äntligen lyckas med din viktnedgång. Inget mer gissande – vi ger dig en tydlig väg framåt för att äta rätt, träna rätt och tänka rätt.
Låt oss hjälpa dig att nå dina mål utan stress och strikta dieter. Det är enkelt, hållbart och helt gratis.
Klicka på knappen nedan och ta det första steget mot en lättare och mer hälsosam framtid!
Betygsätt receptet och skicka in eventuell feedback till oss här!
Ta vårt snabba test (det tar bara 3 minuter!) och få ett tydligt svar på vad som gör att du inte går ner i vikt & vad du ska göra för att lyckas.