Torsk serverad med en len senapssås och kokt potatis. En lätt men smakrik & hälsosam fiskrätt, perfekt för dig som älskar milda men distinkta smaker.
700 g torsk
900 g potatis
2,5 dl lätt crème fraîche
2 dl vatten
2,5 msk honung
1 msk sötstark senap
1 msk dijonsenap
Dill
Salt
Peppar
1400 g torsk
1800 g potatis
5 dl lätt crème fraîche
4 dl vatten
5 msk honung
2 msk sötstark senap
2 msk dijonsenap
Dill
Salt
Peppar
1 – Starta ugnen och ställ in den på 175°.
2 – Lägg fisken i en ugnsform. Salta och peppra.
3 – Blanda samman crème fraîche, vatten, honung och båda typerna av senap. Smaka av med salt och peppar. Häll över fisken.
4 – Tillaga fisken i ugn ca 25 min. Fisken ska ha en innertemperatur på ca 52 grader för att vara klar.
5 – Koka under tiden potatisen, skalad eller oskalad i saltat vatten till önskad hårdhet och konsistens.
6 – Strö dill över fisken och servera med potatis och en stor grönsallad.
Innehåll: ~500 kcal per portion
Vill du få gratis hjälp att gå ner i vikt?
Är du trött på att kämpa utan att se de resultat du önskar?
Med vår gratisplan får du den hjälp du behöver för att äntligen lyckas med din viktnedgång. Inget mer gissande – vi ger dig en tydlig väg framåt för att äta rätt, träna rätt och tänka rätt.
Låt oss hjälpa dig att nå dina mål utan stress och strikta dieter. Det är enkelt, hållbart och helt gratis.
Klicka på knappen nedan och ta det första steget mot en lättare och mer hälsosam framtid!
Betygsätt receptet och skicka in eventuell feedback till oss här!
Ta vårt snabba test (det tar bara 3 minuter!) och få ett tydligt svar på vad som gör att du inte går ner i vikt & vad du ska göra för att lyckas.