En mild & nyttig fiskrätt där torsk får sjuda i en smakrik tomatsås. Serveras med ris och basilika för en lätt och god middag.
750 g Torsk
325 g Ris
500 g Krossade tomater
1 st Gul lök
1,5 st Vitlöksklyftor
Salt
Peppar
Basilika
1500 g Torsk
650 g Ris
1000 g Krossade tomater
2 st Gul lök
3 st Vitlöksklyftor
Salt
Peppar
Basilika
1 – Fräs hackad lök och vitlök i en liten skvätt olivolja tills de blir mjuka.
2 – Tillsätt krossade tomater och låt koka ihop i 10 minuter.
3 – Lägg i torskbitar och låt sjuda i såsen tills fisken är genomkokt, ca 10-15 minuter.
4 – Koka riset efter instruktioner på förpackningen.
5 – Smaka av med salt, peppar och basilika före servering.
6 – Servera med en grönsallad.
Innehåll: ~500 kcal per portion
Vill du få gratis hjälp att gå ner i vikt?
Är du trött på att kämpa utan att se de resultat du önskar?
Med vår gratisplan får du den hjälp du behöver för att äntligen lyckas med din viktnedgång. Inget mer gissande – vi ger dig en tydlig väg framåt för att äta rätt, träna rätt och tänka rätt.
Låt oss hjälpa dig att nå dina mål utan stress och strikta dieter. Det är enkelt, hållbart och helt gratis.
Klicka på knappen nedan och ta det första steget mot en lättare och mer hälsosam framtid!
Betygsätt receptet och skicka in eventuell feedback till oss här!
Ta vårt snabba test (det tar bara 3 minuter!) och få ett tydligt svar på vad som gör att du inte går ner i vikt & vad du ska göra för att lyckas.