Skivad rostbiff med krispig potatissallad och en krämig basilikasås. En fräsch och mättande måltid som är lätt att tilllaga.
450 g Rostbiff
225 g Larsas yoghurt
1250 g Potatis
1,5 st Tomater
1 st Gurka
190 g Sallad
0,5 st Kruka Basilika
Spenat
Vitlök
Salt
peppar
900 g Rostbiff
450 g Larsas yoghurt
2500 g Potatis
3 st Tomater
2 st Gurka
375 g Sallad
1 st Kruka Basilika
Spenat
Vitlök
Salt
peppar
1 – Skölj & skala potatis, skär i klyftor i önskad storlek, lägg in i ugnen på ca 200 grader i ca 40 min, eller tills de fått fin färg.
2 – Skär grönsaker i mellanstora bitar.
3 – Rulla ihop skivad rostbiff till rullar och lägg upp på ett fat. Dekorera med några basilikablad om du önskar.
4 – Pressa ett par vitlöksklyftor och blanda ned i matyoghurten. Blanda ned basilika samt valfri mängd spenat. Salta & peppra efter smak. Mixa allt med en stavmixer eller i en mixer.
5 – När potatisen är klar, låt den svalna något. Skär den sedan i halvor, innan du blandar ihop den med alla grönsaker och lite klippt persilja.
6 – Blanda samman såsen med potatisen om du vill, eller servera det som potatis med rostbiff och en sås vid sidan av.
7 – Servera och njut.
Innehåll: ~500 kcal per portion
Vill du få gratis hjälp att gå ner i vikt?
Är du trött på att kämpa utan att se de resultat du önskar?
Med vår gratisplan får du den hjälp du behöver för att äntligen lyckas med din viktnedgång. Inget mer gissande – vi ger dig en tydlig väg framåt för att äta rätt, träna rätt och tänka rätt.
Låt oss hjälpa dig att nå dina mål utan stress och strikta dieter. Det är enkelt, hållbart och helt gratis.
Klicka på knappen nedan och ta det första steget mot en lättare och mer hälsosam framtid!
Betygsätt receptet och skicka in eventuell feedback till oss här!
Ta vårt snabba test (det tar bara 3 minuter!) och få ett tydligt svar på vad som gör att du inte går ner i vikt & vad du ska göra för att lyckas.