Rostbiff med klyftpotatis och en krämig senapscrème. En klassisk lyxig och god måltid som passar perfekt till helgen.
500 g Skivad grillad rostbiff (Eller rostbiff kött)
1250 g Potatis
200 g Cocktailtomater
250 g Champinjoner
1 st Rödlök
Ruccola
150 g Naturell kvarg
0,5 msk Honung
1 msk Dijonsenap
Persilja
Salt
Svartpeppar
1000 g Skivad grillad rostbiff (Eller rostbiff kött)
2,5 kg Potatis
400 g Cocktailtomater
500 g Champinjoner
2 st Rödlök
Ruccola
300 g Naturell kvarg
1 msk Honung
2 msk Dijonsenap
Persilja
Salt
Svartpeppar
1 – Starta ugnen och sätt den på ca 200 grader.
2 – Skölj potatis och skär den till klyftor i önskad storlek.
3 – Salta & ställ in i ugnen tills de är klara. Se på färgen, ta ut när de fått fin färg.
4 – När potatisen står i ugnen, hacka persilja och blanda samman med kvarg.
5 – Häll i dijonsenap och honung. Salta & peppra sedan efter smak och tycke.
6 – Hacka champinjoner och rödlök i önskad storlek och stek i en liten skvätt olja.
7 – Servera potatisen med rostbiff, rödlök, champinjoner ruccola, tomat och senapscréme.
Innehåll: ~500 kcal per portion
Vill du få gratis hjälp att gå ner i vikt?
Är du trött på att kämpa utan att se de resultat du önskar?
Med vår gratisplan får du den hjälp du behöver för att äntligen lyckas med din viktnedgång. Inget mer gissande – vi ger dig en tydlig väg framåt för att äta rätt, träna rätt och tänka rätt.
Låt oss hjälpa dig att nå dina mål utan stress och strikta dieter. Det är enkelt, hållbart och helt gratis.
Klicka på knappen nedan och ta det första steget mot en lättare och mer hälsosam framtid!
Betygsätt receptet och skicka in eventuell feedback till oss här!
Ta vårt snabba test (det tar bara 3 minuter!) och få ett tydligt svar på vad som gör att du inte går ner i vikt & vad du ska göra för att lyckas.