En lätt och fräsch rätt med saftiga quornfiléer och krämig potatissallad. Perfekt för vegetariska middagar med en balans av krispiga grönsaker och protein.
750 g potatis
2,5 dl matyoghurt ca 10%
2,5 msk lättmajonäs
2,5 st salladslökar
1 st Rödlökar
0,5 dl flytande honung
750 g Quornfilé
Salt
Peppar
1500 g potatis
5 dl matyoghurt ca 10%
5 msk lättmajonäs
5 st salladslökar
2 st Rödlökar
1 dl flytande honung
1500 g Quornfilé
Salt
Peppar
1 – Koka potatis till önskad hårdhet och låt sedan kallna. Ställ gärna in i kylen i en timme om du har möjlighet.
2 – Skär den kalla potatisen i bitar. Blanda samman yoghurt, lättmajonnäs, skivad salladslök & rödlök, peppar, salt och honung. Vänd ner potatisen och blanda runt.
3 – Stek quornfiléerna i en skvätt olja. Salta & peppra efter smak.
4 – Servera tillsammans med en stor grönsallad.
Innehåll: ~500 kcal per portion
Vill du få gratis hjälp att gå ner i vikt?
Är du trött på att kämpa utan att se de resultat du önskar?
Med vår gratisplan får du den hjälp du behöver för att äntligen lyckas med din viktnedgång. Inget mer gissande – vi ger dig en tydlig väg framåt för att äta rätt, träna rätt och tänka rätt.
Låt oss hjälpa dig att nå dina mål utan stress och strikta dieter. Det är enkelt, hållbart och helt gratis.
Klicka på knappen nedan och ta det första steget mot en lättare och mer hälsosam framtid!
Betygsätt receptet och skicka in eventuell feedback till oss här!
Ta vårt snabba test (det tar bara 3 minuter!) och få ett tydligt svar på vad som gör att du inte går ner i vikt & vad du ska göra för att lyckas.