Pulled biffgryta med ris som är full av smak och näring. Grytbitar som kokas tills de faller isär, serverade med ris och en fräsch sallad.
625 g Nötkött, exempelvis högrev
750 g Krossade tomater
1 msk Kalvfond
300 g Ris
Vatten
Hackad chili
Vitlök
Koriander
Salt
Peppar
Paprika pulver
Lagerblad
Spiskummin
Kanel
1250 g Nötkött, exempelvis högrev
1500 g Krossade tomater
2 msk Kalvfond
600 g Ris
Vatten
Hackad chili
Vitlök
Koriander
Salt
Peppar
Paprika pulver
Lagerblad
Spiskummin
Kanel
1 – Börja med att skära köttet i bitar.
2 – Stek köttet i en skvätt olja i en stekpanna
3 – Häll i krossade tomater, vatten och kryddor i en stor gryta.
4 – Låt koka upp och lägg sedan i köttet. Låt nu koka tills köttet faller isär, det tar ungefär två timmar
5 – Koka riset efter instruktioner på förpackningen.
6 – Dela/dra isär köttet med hjälp av två gafflar
7 – Servera med riset och en fräsch grönsallad.
Innehåll: ~500 kcal per portion
Vill du få gratis hjälp att gå ner i vikt?
Är du trött på att kämpa utan att se de resultat du önskar?
Med vår gratisplan får du den hjälp du behöver för att äntligen lyckas med din viktnedgång. Inget mer gissande – vi ger dig en tydlig väg framåt för att äta rätt, träna rätt och tänka rätt.
Låt oss hjälpa dig att nå dina mål utan stress och strikta dieter. Det är enkelt, hållbart och helt gratis.
Klicka på knappen nedan och ta det första steget mot en lättare och mer hälsosam framtid!
Betygsätt receptet och skicka in eventuell feedback till oss här!
Ta vårt snabba test (det tar bara 3 minuter!) och få ett tydligt svar på vad som gör att du inte går ner i vikt & vad du ska göra för att lyckas.