En krämig pesto- och gräddgryta med oumph, fetaost och vitlök. Serveras med ris och grönsallad för en balanserad och smakrik vegetarisk middag.
500 g Oumph
1,4 msk röd eller grön pesto
2 dl Matgrädde
100 g fetaost
1 st vitlöksklyfta
150 g ris
Salt
Peppar
1000 g Oumph
2,8 msk röd eller grön pesto
4 dl Matgrädde
200 g fetaost
2 st vitlöksklyfta
300 g ris
Salt
Peppar
1 – Starta ugnen och ställ in den på 200 grader.
2 – Skär oumph i bitar. Krydda med salt och peppar efter smak och stek i en liten skvätt olja tills de fått fin färg.
3 – Blanda samman peston med grädden i en skål. Smula fetaosten & press vitlöken.
4 – Lägg de stekta oumph-bitarna i en ugnsfast form tillsammans med fetaosten och vitlöken.
5 – Häll pestogrädden över alltsammans och tillaga i ugn tills allt fått fin färg. 20–30 minuter är lagom beroende på ugn & form.
6 – Koka under tiden ris efter instruktioner på förpackningen.
7 – Servera oumph med ris & en god grönsallad.
Innehåll: ~500 kcal per portion
Vill du få gratis hjälp att gå ner i vikt?
Är du trött på att kämpa utan att se de resultat du önskar?
Med vår gratisplan får du den hjälp du behöver för att äntligen lyckas med din viktnedgång. Inget mer gissande – vi ger dig en tydlig väg framåt för att äta rätt, träna rätt och tänka rätt.
Låt oss hjälpa dig att nå dina mål utan stress och strikta dieter. Det är enkelt, hållbart och helt gratis.
Klicka på knappen nedan och ta det första steget mot en lättare och mer hälsosam framtid!
Betygsätt receptet och skicka in eventuell feedback till oss här!
Ta vårt snabba test (det tar bara 3 minuter!) och få ett tydligt svar på vad som gör att du inte går ner i vikt & vad du ska göra för att lyckas.