Panerad torsk stekt i olja, serverad med kokt potatis och en fräsch sås gjord på kvarg, bostongurka och dill. En lätt och hälsosam fiskrätt som hela familjen älskar.
500 g Torsk
750 g Potatis
100 g Havregryn
4 st Ägg
1,5 dl Kvarg
0,5 dl Bostongurka
Dill
Citronjuice
Paprikapulver
Vitlökspulver
Cayennepeppar
Peppar
Salt
1000 g Torsk
1500 g Potatis
200 g Havregryn
8 st Ägg
3 dl Kvarg
1 dl Bostongurka
Dill
Citronjuice
Paprikapulver
Vitlökspulver
Cayennepeppar
Peppar
Salt
1 – Blanda samman kvarg, bostongurka, dill, citronjuice, salt & peppar. Ställ in i kylen.
2 – Skala & loka potatis
3 – Mixa havregryn till grovkornigt mjöl med hjälp av en stavmixer eller i en mixer.
4 – Vispa upp äggen
5 – Blanda ned kryddorna i mjölet efter smak & tycke
6 – Ta en fisk och doppa i äggen, doppa sedan samma fisk direkt i mjölblandningen så att det täcks med mjöl & kryddor. Gör samma med alla bitar av fisken.
7 – Stek i en skvätt olja.
8 – Servera fisken med kokt potatis & såsen.
Innehåll: ~500 kcal per portion
Vill du få gratis hjälp att gå ner i vikt?
Är du trött på att kämpa utan att se de resultat du önskar?
Med vår gratisplan får du den hjälp du behöver för att äntligen lyckas med din viktnedgång. Inget mer gissande – vi ger dig en tydlig väg framåt för att äta rätt, träna rätt och tänka rätt.
Låt oss hjälpa dig att nå dina mål utan stress och strikta dieter. Det är enkelt, hållbart och helt gratis.
Klicka på knappen nedan och ta det första steget mot en lättare och mer hälsosam framtid!
Betygsätt receptet och skicka in eventuell feedback till oss här!
Ta vårt snabba test (det tar bara 3 minuter!) och få ett tydligt svar på vad som gör att du inte går ner i vikt & vad du ska göra för att lyckas.