En nyttig kebabrulle med en fettsnål kebabsås tillsammans med massor av grönsaker! Testa denna nyttiga tolkning av den populära rullen!
400 g Kycklingkebab
1 st Schysst käk kebabwrap (per portion)
1 st Gurka
1 st Tomater
1 st Rödlök
Isbergssallad
-
2 st Äggulor
0,5 dl Vatten
250 g Larsas grekisk yoghurt
Vitlök
Kebabkrydda
Spiskummin
Paprika pulver
800 g Kycklingkebab
1 st Schysst käk kebabwrap (per portion)
2 st Gurka
2 st Tomater
2 st Rödlök
Isbergssallad
-
4 st Äggulor
1 dl Vatten
500 g Larsas grekisk yoghurt
Vitlök
Kebabkrydda
Spiskummin
Paprika pulver
1 – Stek kycklingkebaben och hacka grönsakerna.
2 – Blanda samman yoghurt, äggula, vatten, vitlök, kebebkrydda, spiskummin & paprikapulver till en sås. Salta & peppra efter smak.
3 – Lägg ut kebabbrödet och fyll med kycklingen, grönsakerna och ringla sedan över lite sås.
4 – Rulla ihop och servera!
Innehåll: ~500 kcal per portion
Vill du få gratis hjälp att gå ner i vikt?
Är du trött på att kämpa utan att se de resultat du önskar?
Med vår gratisplan får du den hjälp du behöver för att äntligen lyckas med din viktnedgång. Inget mer gissande – vi ger dig en tydlig väg framåt för att äta rätt, träna rätt och tänka rätt.
Låt oss hjälpa dig att nå dina mål utan stress och strikta dieter. Det är enkelt, hållbart och helt gratis.
Klicka på knappen nedan och ta det första steget mot en lättare och mer hälsosam framtid!
Betygsätt receptet och skicka in eventuell feedback till oss här!
Vi använder cookies 🍪
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse, analysera trafik och anpassa innehåll. Du kan välja att acceptera alla cookies eller hantera dina inställningar. Läs mer i vår policy.
Webbplatser använder cookies för att förbättra funktionalitet och anpassa din upplevelse. Du kan hantera dina inställningar, men att blockera vissa cookies kan påverka webbplatsens prestanda och tjänster.
Nödvändiga cookies gör att grundläggande funktioner fungerar och behövs för att webbplatsen ska fungera som den ska.
You can find more information in our Cookiepolicy för Drömformen and .