Fläskfilégryta med paprika, champinjoner och ris, toppad med en krämig kesellasås. En enkel, hälsosam och smakrik favorit.
500 g Fläskytterfile (eller fläskfilé)
300 g Ris
175 g Naturell kesella
1 st Paprika
250 g Champinjoner
1 st Gul lök
2 msk Kalvfond
Vatten
Sambal oelek efter smak
Vitlök
Paprikapulver
Salt
peppar
1000 g Fläskytterfile (eller fläskfilé)
600 g Ris
350 g Naturell kesella
2 st Paprika
500 g Champinjoner
2 st Gul lök
0,5 dl Kalvfond
Vatten
Sambal oelek efter smak
Vitlök
Paprikapulver
Salt
peppar
1 – Skär filén i mindre bitar. Stek de sedan i en liten skvätt olja.
2 – Finhacka paprika, champinjoner och lök och lägg i stekpannan tillsammans med köttet
3 – Tillsätt lite vatten & fond, låt koka upp i några minuter.
4 – Sänk värmen och tillsätt lite kesella i taget så att det inte blir grynigt
5 – Krydda och blanda samman
6 – Servera med kokt ris och en grönsallad
Innehåll: ~500 kcal per portion
Vill du få gratis hjälp att gå ner i vikt?
Är du trött på att kämpa utan att se de resultat du önskar?
Med vår gratisplan får du den hjälp du behöver för att äntligen lyckas med din viktnedgång. Inget mer gissande – vi ger dig en tydlig väg framåt för att äta rätt, träna rätt och tänka rätt.
Låt oss hjälpa dig att nå dina mål utan stress och strikta dieter. Det är enkelt, hållbart och helt gratis.
Klicka på knappen nedan och ta det första steget mot en lättare och mer hälsosam framtid!
Betygsätt receptet och skicka in eventuell feedback till oss här!
Ta vårt snabba test (det tar bara 3 minuter!) och få ett tydligt svar på vad som gör att du inte går ner i vikt & vad du ska göra för att lyckas.