Mör fläskfilé i en krämig rosépepparsås, serverad med pressad potatis och grönsallad. En klassisk, hälsosam och smakrik middag.
500 g fläskfilé
1150 g potatis
1 st Schalottenlök finhackad
2 dl lätt crème fraîche
1 dl köttbuljong
2 msk chilisås
0,5 msk worcestersås
0,5 msk soja
1 krm vitpeppar
1 pressad vitlöksklyfta
1 msk rosépeppar
Hackad persilja
1000 g fläskfilé
2300 g potatis
2 st Schalottenlök finhackad
4 dl lätt crème fraîche
2 dl köttbuljong
4 msk chilisås
1 msk worcestersås
1 msk soja
2 krm vitpeppar
2 pressad vitlöksklyfta
2 msk rosépeppar
Hackad persilja
1 – Koka potatis till en mjuk & fin konsistens
2 – Putsa och skär filén i skivor.
3 – Bryn i en liten skvätt olivolja, salta och peppra.
4 – Fräs den hackade löken.
5 – Blanda i crème fraîche, köttbuljong, worcestersås, soja och vitlök.
6 – Rör om och koka några minuter.
7 – Lägg i köttet och rosépeppar.
8 – Låt allt bli varmt, strö hackad persilja över.
9 – Pressa potatisen.
10 – Servera pressad potatis med fläskfilé och grönsallad.
Innehåll: ~500 kcal per portion
Vill du få gratis hjälp att gå ner i vikt?
Är du trött på att kämpa utan att se de resultat du önskar?
Med vår gratisplan får du den hjälp du behöver för att äntligen lyckas med din viktnedgång. Inget mer gissande – vi ger dig en tydlig väg framåt för att äta rätt, träna rätt och tänka rätt.
Låt oss hjälpa dig att nå dina mål utan stress och strikta dieter. Det är enkelt, hållbart och helt gratis.
Klicka på knappen nedan och ta det första steget mot en lättare och mer hälsosam framtid!
Betygsätt receptet och skicka in eventuell feedback till oss här!
Ta vårt snabba test (det tar bara 3 minuter!) och få ett tydligt svar på vad som gör att du inte går ner i vikt & vad du ska göra för att lyckas.