En krämig risotto med fisk och skaldjur, smaksatt med vitt vin och parmesan. En lyxig, nyttig och mättande rätt för skaldjursälskare.
400 g Valfria skaldjur
300 g Risottoris
7,5 dl Fiskbuljong
1 st Gul lök
1 dl Vitt vin
1 dl Matlagningsgrädde
0,5 dl Mager ost
Olivolja
Salt
Peppar
800 g Valfria skaldjur
600 g Risottoris
1,5 L Fiskbuljong
2 st Gul lök
2 dl Vitt vin
2 dl Matlagningsgrädde
1 dl Mager ost
Olivolja
Salt
Peppar
1 – Fräs den hackade löken i en liten skvätt olivolja tills den är mjuk.
2 – Tillsätt risottoriset och fräs ytterligare några minuter.
3 – Häll på vinet och låt det sjuda under ca 1-2 minuter.
4 – Tillsätt matlagningsgrädde & fiskbuljongen lite i taget, och rör om tills riset är mjukt.
5 – Avsluta med att blanda ned osten och toppa med dina skaldjur.
6 – Om du väljer räkor, så gör de sig bättre färska än att du kokar/steker dom tillsammans med det övriga.
7 – Servera med en fräsch grönsallad.
Innehåll: ~500 kcal per portion
Vill du få gratis hjälp att gå ner i vikt?
Är du trött på att kämpa utan att se de resultat du önskar?
Med vår gratisplan får du den hjälp du behöver för att äntligen lyckas med din viktnedgång. Inget mer gissande – vi ger dig en tydlig väg framåt för att äta rätt, träna rätt och tänka rätt.
Låt oss hjälpa dig att nå dina mål utan stress och strikta dieter. Det är enkelt, hållbart och helt gratis.
Klicka på knappen nedan och ta det första steget mot en lättare och mer hälsosam framtid!
Betygsätt receptet och skicka in eventuell feedback till oss här!
Ta vårt snabba test (det tar bara 3 minuter!) och få ett tydligt svar på vad som gör att du inte går ner i vikt & vad du ska göra för att lyckas.