En nyttig & enkel köttfärsgryta med ris och haricot verts. Smakrikt och lätt att tillaga för en mättande måltid med färska grönsaker.
500 g Nötfärs
300 g Ris
250 g Frysta haricots verts
0,5 st Gul Lök
350 g Krossade tomater
0,75 dl Tomatpuré
2 msk Ketchup
2 msk Oxfond
Vatten
Peppar
Salt
Piffi allkrydda
1000 g Nötfärs
600 g Ris
500 g Frysta haricots verts
1 st Gul Lök
700 g Krossade tomater
1,5 dl Tomatpuré
0,5 dl Ketchup
0,5 dl Oxfond
Vatten
Peppar
Salt
Piffi allkrydda
1 – Börja med att hetta upp en stekpanna med en skvätt olja. Stek köttfärsen i pannan.
2 – Koka upp en kastrull med vatten och lägg i haricot verts i någon minut tills att de är lagom mjuka.
3 – Tillsätt lök, krossade tomater, fond, ketchup och tomatpuré i köttfärsen.
4 – Ha i salt, peppar och krydda efter smak och tycke!
5 – Koka köttfärsgrytan på hög värme med lock, i ca 15-20 minuter. Samtidigt som du kokar ris enligt instruktioner på förpackningen.
6 – Servera med haricot verts.
Innehåll: ~500 kcal per portion
Vill du få gratis hjälp att gå ner i vikt?
Är du trött på att kämpa utan att se de resultat du önskar?
Med vår gratisplan får du den hjälp du behöver för att äntligen lyckas med din viktnedgång. Inget mer gissande – vi ger dig en tydlig väg framåt för att äta rätt, träna rätt och tänka rätt.
Låt oss hjälpa dig att nå dina mål utan stress och strikta dieter. Det är enkelt, hållbart och helt gratis.
Klicka på knappen nedan och ta det första steget mot en lättare och mer hälsosam framtid!
Betygsätt receptet och skicka in eventuell feedback till oss här!
Ta vårt snabba test (det tar bara 3 minuter!) och få ett tydligt svar på vad som gör att du inte går ner i vikt & vad du ska göra för att lyckas.