En krämig och smakfull nötfärsgryta med asiatiska influenser, där röd currypasta och kokosmjölk ger en härlig balans mellan hetta och krämighet.
1 st Purjolök
1 msk Färsk ingefära
1 dl Vatten
500 g Nötfärs
0,7 msk Röd currypasta
0,75 msk Japansk soja
0,75 msk Fisksås asiatisk
1,75 dl Kokosmjölk
1 st Lime
270 g Risnudlar
100 g Färsk bladspenat
Salt
Svartpeppar
Vitlök
2 st Purjolök
2 msk Färsk ingefära
2 dl Vatten
1000 g Nötfärs
1,33 msk Röd currypasta
1,5 msk Japansk soja
1,5 msk Fisksås asiatisk
3,5 dl Kokosmjölk
2 st Lime
450 g Risnudlar
200 g Färsk bladspenat
Salt
Svartpeppar
Vitlök
1 – Hacka purjolöken i valfri storlek. Skala och riv ingefära och vitlök.
2 – Stek nötfärs tillsammans med ingefära och valfri mängd vitlök.
3 – När köttfärsen är klar, tillsätt purjolök, röd currypasta, fisksås, kokosmjölk, vatten och soja, låt sjuda i 5 min.
4 – Blanda i spenaten och smaka av med limesaft, peppar och salt.
5 – Koka nudlarna enligt anvisningar på paketet och servera när de är klara.
6 – Servera med en grönsallad.
Innehåll: ~500 kcal per portion
Vill du få gratis hjälp att gå ner i vikt?
Är du trött på att kämpa utan att se de resultat du önskar?
Med vår gratisplan får du den hjälp du behöver för att äntligen lyckas med din viktnedgång. Inget mer gissande – vi ger dig en tydlig väg framåt för att äta rätt, träna rätt och tänka rätt.
Låt oss hjälpa dig att nå dina mål utan stress och strikta dieter. Det är enkelt, hållbart och helt gratis.
Klicka på knappen nedan och ta det första steget mot en lättare och mer hälsosam framtid!
Betygsätt receptet och skicka in eventuell feedback till oss här!
Ta vårt snabba test (det tar bara 3 minuter!) och få ett tydligt svar på vad som gör att du inte går ner i vikt & vad du ska göra för att lyckas.