Nyttig pasta med viltfärsbiffar och krämig tomatsås. En rustik och smakrik pastarätt som är både mättande och enkel att tilllaga.
400 g Älgfärs
75 g Kalkonbacon
100 g Keso
1,5 msk Oxfond
300 g Pasta (Helst fullkorn)
250 g Champinjoner, finhackade
350 g Krossade tomater med vitlökssmak
1 st Gul finhackad lök
1 st Röd paprika, finhackad
Salt
Svartpeppar
Paprikapulver
Lökpulver
800 g Älgfärs
150 g Kalkonbacon
200 g Keso
3 msk Oxfond
600 g Pasta (Helst fullkorn)
500 g Champinjoner, finhackade
700 g Krossade tomater med vitlökssmak
2 st Gul finhackad lök
2 st Röd paprika, finhackad
Salt
Svartpeppar
Paprikapulver
Lökpulver
1 – Blanda samman färsen med kalkonbacon som du skärt i små bitar, samt keson. Krydda med svartpeppar och salt efter smak. Gör små biffar och stek tills de får en fin yta.
2 – Finhacka champinjoner, lök & paprika. Stek de i en panna. När de är klara, häll i fond & krossade tomater.
3 – Krydda såsen med lökpulver, salt, paprikapulver och svartpeppar.
4 – Låt biffarna koka ihop sig i såsen, ca 20 min.
5 – Koka under tiden pastan enligt instruktioner på förpackningen.
6 – Servera med en grönsallad.
Innehåll: ~500 kcal per portion
Vill du få gratis hjälp att gå ner i vikt?
Är du trött på att kämpa utan att se de resultat du önskar?
Med vår gratisplan får du den hjälp du behöver för att äntligen lyckas med din viktnedgång. Inget mer gissande – vi ger dig en tydlig väg framåt för att äta rätt, träna rätt och tänka rätt.
Låt oss hjälpa dig att nå dina mål utan stress och strikta dieter. Det är enkelt, hållbart och helt gratis.
Klicka på knappen nedan och ta det första steget mot en lättare och mer hälsosam framtid!
Betygsätt receptet och skicka in eventuell feedback till oss här!
Ta vårt snabba test (det tar bara 3 minuter!) och få ett tydligt svar på vad som gör att du inte går ner i vikt & vad du ska göra för att lyckas.