Baconlindad torsk med potatis och en krämig blomkålssås. En härlig kombination av smaker som lyfter den nyttiga middagen till nästa nivå.
100 g Kalkonbacon
450 g Torsk
100 g Kesella lätt
1250 g Potatis
750 g Blomkål
40 g Riven pepparrot
Salt
Peppar
Persilja
200 g Kalkonbacon
900 g Torsk
200 g Kesella lätt
2500 g Potatis
1500 g Blomkål
80 g Riven pepparrot
Salt
Peppar
Persilja
1 – Starta ugnen och sätt den på 175 grader.
2 – Skala och koka potatisen till önskad konsistens.
3 – Linda in torsk i baconskivor och lägg de sedan i en ugnsform.
4 – Ta ut torsken efter ungefär 20 min, eller när den uppnå en innertemperatur på 52 grader.
5 – Koka blomkål tills de är mjuka.
6 – Mixa blomkålen, lite vatten, kesella, pepparrot, persilja och kryddor efter smak med en stavmixer till en slät sås.
7 – Servera torsken, med potatis, sås & grönsallad.
Innehåll: ~500 kcal per portion
Vill du få gratis hjälp att gå ner i vikt?
Är du trött på att kämpa utan att se de resultat du önskar?
Med vår gratisplan får du den hjälp du behöver för att äntligen lyckas med din viktnedgång. Inget mer gissande – vi ger dig en tydlig väg framåt för att äta rätt, träna rätt och tänka rätt.
Låt oss hjälpa dig att nå dina mål utan stress och strikta dieter. Det är enkelt, hållbart och helt gratis.
Klicka på knappen nedan och ta det första steget mot en lättare och mer hälsosam framtid!
Betygsätt receptet och skicka in eventuell feedback till oss här!
Vi använder cookies 🍪
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse, analysera trafik och anpassa innehåll. Du kan välja att acceptera alla cookies eller hantera dina inställningar. Läs mer i vår policy.
Webbplatser använder cookies för att förbättra funktionalitet och anpassa din upplevelse. Du kan hantera dina inställningar, men att blockera vissa cookies kan påverka webbplatsens prestanda och tjänster.
Nödvändiga cookies gör att grundläggande funktioner fungerar och behövs för att webbplatsen ska fungera som den ska.
You can find more information in our Cookiepolicy för Drömformen and .