Är du redo att förvandla ditt liv?

Med våra dedikerade personliga tränare & kostrådgivare skräddarsyr vi din resa mot din drömform! Ta steget idag och se resultaten du alltid drömt om inom 10 veckor. Start 10 september

Säljsida

Personlig Kostplan: Ät Smart, Känn Skillnaden

Bort med gissandet kring dina måltider! Upplev skillnaden när du äter läckra, välbalanserade måltider, skräddarsydda för just dig. En kostplan som matchar ditt liv, dina smaker och dina mål.

Ditt Träningsval, Din Framgångshistoria

Oavsett om du önskar svettas i hemmets lugn, utmana dig på gymmet eller njuta av friska promenader, har vi planen för dig. Sätt ditt eget tempo, välj dina egna dagar. Vi formar ett program anpassat efter dig!

Förvandla din vikt,
Förvandla ditt liv

Har du tampats med envisa kilon? Denna gång blir det annorlunda. Upptäck en dynamisk, inspirerande och beprövad väg till din drömvikt. Vi står fast vid din framgång. Och om du inte ser resultaten? Allt på vår räkning – pengarna tillbaka, inga krav.

Start 10 september, säkra din plats nu

Spela videoklipp

Upptäck Nyckeln Till Din
Idealvikt Med Drömformen

Smakfulla Måltider, Perfekt Portionerade

Dyk in i en digital värld fylld med över hundra inspirerande recept. Din skräddarsydda kokbok guidar dig till läckra måltider i precis rätt mängd för din viktnedgångsresa.

Träning skräddarsydd för dig

Från total nybörjare till gymentusiast – vi har ditt rygg. Upplev skräddarsydda träningsprogram kompletta med klara instruktionsfilmer. Allt designat för att passa din komfortzon och dina mål.

Din personliga supportcrew

Ha kontakt med din personliga tränare – din guide, inspiratör och största fan genom resan. Och som bonus? Anslut dig till en exklusiv community av likasinnade människor i samma skede av livet. Du är inte ensam på denna resa.

VIKTEN AV ATT INTE GE UPP

DU ÄR INTE ENSAM PÅ DIN RESA

Hur många gånger har du sagt, ”Denna gång är det på riktigt”? Viktminskning kan kännas som en bergochdalbana av förhoppningar, besvikelser och utmaningar. Vare sig det är klimakteriets påverkan, en ogenomförbar diet, tidsbrist, eller kostnaden av hälsosam mat, finns det många hinder på vägen.

Med Drömformen behöver du inte göra det ensam.

Tänk dig kraften av en gemenskap – människor som förstår och stöttar, en tränare vid din sida som känner igen varje svacka, varje seger. Vi erbjuder en kombination av skräddarsydda planer fyllda med smakfulla recept, flexibel träning och oupphörlig motivation. Drömformen är inte bara ett program; det är din partner i att förvandla ditt liv.

Välj en annorlunda väg denna gång.

Bli en del av vår stödjande gemenskap, och se hur din drömform blir verklighet. Börja din transformation – Den 10 september startar vi en ny grupp och det finns ett fåtal platser kvar. Säkra din plats i Drömformen nu!

Du behöver inte lita blint på oss.
Lyssna på de som har nått sin drömform:

”Jag förväntade mig inte att se sådana resultat, särskilt med tanke på hur smidigt och enkelt programmet var. Men, WOW! Jag är verkligen överväldigad av mina framgångar!”

Josefine Larsson

”För mig handlade det aldrig om någon quick.fix. Drömformens upplägg var en ögonöppnare. Friheten att kunna göra allt i mitt eget tempo och ändå se dessa resultat? Otroligt. Jag är inte bara tacksam & glad, jag är SUPERNÖJD!”

Kerstin Blomberg

Spela videoklipp

Skräddarsytt för dig:

En viktresa som speglar din vardag

Det pratas mycket om ”one size fits all” när det kommer till viktnedgång. Men sanningen? Varje individ är unik – från livsstil till kroppstyp, från matvanor till hälsotillstånd.

Drömformen förstår DIG.

Vi erbjuder mer än bara ett program. Vi erbjuder en personligt anpassad lösning. Föreställ dig en kostplan som boostar dina energinivåer, optimerar dina ”må bra”-hormoner och ökar din motivation. Kombinera det med träning som verkligen passar din nivå, vikt, hälsa och ditt schema.

Vårt team är en mångfald av individer, med skilda livsstilar och rutiner. Vi har lärt oss att universalprogram inte existerar. Istället skapade vi Drömformen: ett feedback-drivet kostupplägg som låter dig njuta av got mat i rätt mängd, och ett träningsprogram flexibelt nog att passa både ditt hem eller ditt gym.

Drömformen är din kompass – inte bara för att nå dina mål, utan även för att behålla dem. Inte massor av krav, ingen onödig press. Med oss hittar du din unika väg, en viktnedgångsupplevelse skräddarsydd för just dig, smidigare och mer effektiv än något du prövat tidigare.

Tycker du att det är svårt att gå ner i vikt?

Ät god mat

Ta del av våra goda recept som hela familjen kommer att älska

Ingen stress

Ta allt i din egen takt utan någon som helst hets eller stress

Anpassat efter dig

Få en hel plan anpassad efter dig, som är enkel att följa

Få stöttning

Ha en tränare vid din sida som alltid finns där för att hjälpa dig

Möt Drömformens Revolutionerande Kost- & Träningsupplägg

Upptäck 200+ enkla recept:

Dyk in i en värld av utsökta & nyttiga skatter, perfekt balanserade för att vara delikata men ändå hälsosamma. Varje recept är handplockat för att smaka fantastiskt samtidigt som det ska få dig att nå dina mål. Dessutom med nyttiga bakverk & sötsaker!

Din personliga kostplan:

Sluta gissa. Du får en kostplan som är skräddarsydd efter dig och din kropps behov. Följ våra enkla steg-för-steg riktlinjer för att nå dina kortsiktiga & långsiktiga mål på ett smidigt och effektivt sätt.

Skräddarsytt Träningsprogram:

Inte bara en träningsplan – utan en lösning som matchar din förmåga, ditt schema och dina mål. Varje övning kommer med detaljerade instruktionsvideor, så att du slipper fundera på om du verkligen gör rätt.

Engagera Dig i Vår Gemenskap:

Anslut dig till vår gemensamma Facebook-grupp och känn kraften av en kollektiv motivation. Få dagliga utmaningar, tips & råd, dela framsteg och lär känna andra som är på samma resa som du.

Stöttning från tränare:

Du är inte ensam på denna resan. Vårt team av experttränare står alltid redo att ge dig råd, stöd och skräddarsydda lösningar för att säkerställa att du når dina mål. Med personlig uppföljning varje vecka!

Tävla & vinn fantastiska priser:

Här är en rolig twist på upplägget – delta i våra spännande tävlingar inom programmet och ha chansen att vinna exklusiva priser, som en drömresa till Europas mest eftertraktade destinationer!

Och det slutar inte där...

Förutom allt ovanstående får du även tillgång till:

+ En lista med “gratismat” som du kan fylla på med när du känner dig hungrig

Den stora matlistan, med all typ av mat & dryck betygsatt efter hur nyttigt det är för dig

Hjälp att kunna unna dig något gott på helgen, utan att det förstör dina framsteg

En handlings-guide om hur du kan ändra dina dåliga ovanor till hälsosamma vanor.

Allt detta & mycket mer, paketerat för endast 1799kr

Så fungerar allting:

Steg 1:  Du anmäler dig nu och säkrar din plats. 

Steg 2:  Vi tar kontakt med dig och ger dig info om hur du kommer igång, vad som händer nu & övrig info

Steg 3:  Du loggar in i vår webb-app och svarar på en del frågor om dig själv

Steg 4: Vi tar fram ett upplägg anpassat efter dig & dina förutsättningar

Steg 5:  Du får tillgång till ditt upplägg & kan börja förbereda dig inför din start

Vi startar gemensamt den 10 september

Steg 6:  Du släpps in i den gemensamma gruppen med hundratals andra personer i din ålder

Steg 7:  En av våra tränare tar kontakt med dig och ser till att du kommer igång på bästa sätt

Steg 8:  Den 10 september börjar du följa din plan och siktar på en framgångsrik & hälsosam hälsoresa

Steg 9: Din tränare finns hela tiden vid din sida från start till mål och hjälper dig att lyckas

Steg 10:  Du går i mål den 19 november och kan njuta av en underbar känsla av att ha en starkare, piggare, mer hälsosam & lättare kropp

100% RESULTAT - ELLER ALLA PENGAR TILLBAKA

Vi är inte bara säkra på att Drömformens upplägg kommer att förändra ditt liv – vi GARANTERAR det. Med hundratals nöjda kvinnor som vittnen, är vi stolta över att erbjuda dig en riskfri chans att uppleva förvandlingen själv.

Men om du, av någon anledning, inte upplever de viktminskningsresultat du önskar under din tid med oss, lovar vi att återbetala varje krona – utan krångel.

Och vi går ett steg längre: Känn dig fri att utforska vårt program under en hel vecka. Om du känner att upplägget inte är rätt matchning för dig, bara meddela oss. Varje öre kommer att returneras till dig, utan frågor.

Med Drömformen har du verkligen ingenting att förlora – förutom överflödig vikt!

Mer info och vanliga frågor

Det beror lite på vilket program du väljer. Drömformen startar på ett utsatt datum där alla deltagare startar tillsammans och gör hela sin resa i en gemenskap. Du kan läsa mer om detta i nästa steg.

Personlig träning & 30 dagars utmaningen innebär att du väljer helt själv när du vill starta!

Antingen kanske du vill komma igång redan idag, eller så vill du vänta någon dag och förbereda dig lite inför din start. 

Efter starten så följer du ditt individuella upplägg i 30 dagar eller 10 veckor, beroende på vilket program du väljer. 

Vi finns med dig under hela resans gång med hjälp & support för att hjälpa dig att lyckas!

Dessutom hålls det i en del tävlingar och utmaningar i gruppen där du kan vinna helt otroliga priser! (Endast i 10 veckors-program)

Kort och gott så är det helt vanlig mat. Du får mängder av recept med allt från goda pastarätter, husmanskost, lyxiga helgrätter och andra smakrika & goda recept. 

Du ska givetvis kunna äta mat som du faktiskt tycker är gott när du går ner i vikt och det hjälper vi dig med. 

Nej, detta är ingen prenumeration.

Du betalar endast en engångsbetalning, så kommer du att få bästa möjliga hjälp att komma i form.

Efter din inledande betalning kommer du inte betala något mer.

Du behöver inte oroa dig för att du måste komma ihåg att säga upp ditt abonnemang, vi jobbar inte på det sättet 🙂

Givetvis kan du betala med friskvård när du kommer i form med oss!

I kassan för anmälan kan du välja att genomföra ditt köp via Epassi!

Använder du någon annan friskvårds-leverantör så kan du betala via Klarna och sedan lämna in kvittot till din arbetsgivare. 

Givetvis kan du det!

Faktum är att du kan testa upplägget i en vecka och ångra dig om du skulle känna att upplägget inte passar för dig. Då betalar vi givetvis tillbaka dina pengar till dig utan en massa ställda frågor. 

På så sätt har du gott om tid att ångra dig och få dina pengar tillbaka om du skulle vilja det. 

Precis, det stämmer.

Vi är unika i att kunna erbjuda dig dina pengar tillbaka om du inte skulle lyckas att gå ner i vikt.

Du får alla dina pengar tillbaka om du inte skulle lyckas.

Detta förutsätter dock givetvis att du följer ditt upplägg som du fått av oss och att du inte ger upp efter någon enstaka vecka.

Skulle det vara så att du ger upp, så finns vi alltid vid din sida för att hjälpa dig upp på hästen igen.

Dessutom är vi väldigt måna om att du verkligen ska lyckas. Därför erbjuder vi dig kostnadsfri förlängning om du känner att du förlorat tid på grund av sjukdom, skada, resa eller av någon annan anledning.

Givetvis kan du delbetala ditt köp hos oss. 

Du väljer då helt enkelt att delbetala via Klarna i kassan!

Nej, vi tror mer på en sund kost i kombination med rörelse & motion.

Vi hjälper dock gärna dig att implementera kosttillskott i din kost om du vill det.

Men som sagt så använder vi oss ej av detta i vårt upplägg.

Självklart kan du göra det. I Kassan kan du välja att betala med Klarna faktura 30 dagar. 

På så sätt behöver du inte betala någonting idag, utan kan istället vänta tills efter att du testat upplägget. 

Skulle du känna att vårt upplägg inte passar dig, så kan du välja att avbryta din faktura! 

Har du någon fundering?

Kontakta oss på: info@dromformen.se

eller via kontaktformuläret nedan