GÅ NER I VIKT
TILL SOMMAREN

Få hjälp att lyckas med din viktnedgång fram till sommaren, utan någon strikt diet eller stenhård träning. Alltid med full ångerrätt & pengarna-tillbaka-garanti. 

Spela videoklipp

Hur Drömformen Kan Hjälpa Just Dig
Med Din Individuella Viktnedgång

God mat i rätt mängd

Hundratals nyttiga recept & en hel digital kokbok som är helt anpassad efter den mängden som just du ska äta för att gå ner i vikt. 

Träning efter din nivå

Oavsett om du inte vill träna alls, vill träna hemma eller köra på gym, så får du ett helt program med tydliga instruktionsfilmer som hjälper dig!

Hjälp & stöttning

Få hjälp av en personlig tränare som hela tiden finns vid din sida och peppar, stöttar & hjälper dig. Dessutom ingår du i en privat grupp med andra kvinnor i din ålder

ATT INTE LYCKAS GÅ NER I VIKT

Kan kännas både jobbigt & ensamt

Är det dags nu igen..? Kanske många i din närhet tänker när du säger att du återigen ska börja leva hälsosamt och gå ner i vikt. 

Du har ju vart precis i denna situation så många gånger tidigare. Där du bestämt dig för att gå ner i vikt och för att försöka känna dig mer bekväm i din egen kropp. 

Men faktum är, att det tyvärr inte alltid är så enkelt som det låter att gå ner i vikt. 

Det kan vara klimakteriet som ställer till det, en för strikt diet som inte går att följa längre än i någon enstaka vecka innan du ger upp, kanske att du har ett för hektiskt schema för att hinna träna, eller så kanske all nyttig mat känns för dyr för tillfället?

Det finns oändligt många rimliga förklaringar till att du inte riktigt lyckas bli av med vikten, eller att den konstant tycks leta sig tillbaka.. 

 

 

VI HJÄLPER DIG ATT ÄNTLIGEN LYCKAS

 

Men hade det då inte känts skönt att få stöttning & hjälp av andra kvinnor i din ålder som upplevt exakt samma svårigheter som du. Att hela tiden känna att du har någon vid din sida som lyfter dig när det känns svårt? 

Det är exakt vad Drömformen handlar om. En gemenskap fyllt med kvinnor som alla går ner i vikt. Där vi hjälper, peppar & motiverar varandra. 

Detta kombinerat med ett upplägg anpassat efter dig och ditt liv, med nyttiga & goda recept, enkel träning och mycket mer. Gör att du äntligen kommer lyckas att gå ner i vikt!

Gör det annorlunda denna gången. Gå med i vår härliga grupp för kvinnor och gå ner i vikt till sommaren!

Endast 3 platser kvar

Bara 499kr idag (ord. 1499kr)

Du behöver inte lita blint på oss.
Se vad tidigare deltagare säger:

”Jag trodde inte att jag skulle gå ner så pass mycket i vikt som jag gjorde. Främst med tanke på hur enkelt allting kändes! Men det flöt på superbra och jag är såå nöjd!!”

Josefine Larsson

”Jag var aldrig ute efter någon quick-fix och snabblösning. Ert upplägg imponerade verkligen på mig och sättet man kunde ta allt i sin egen takt & ändå få resultat. Jättestolt & glad”

Kerstin Blomberg

Spela videoklipp

Endast 3 platser kvar

Bara 499kr idag (ord. 1499kr)

Framtaget för kvinnor som vill gå ner i vikt

Med ett upplägg som fungerar för dig, i din vardag

Vad menar vi då med ett upplägg som fungerar för dig i din vardag? Vi menar den typen av upplägg som tar hänsyn till DIG.

Den typen av kost- & träningsupplägg som förser dig med rätt typ av mat, som ger energi, fyller på dina må bra” hormoner (som ger dig mer motivation), samt ger dig rätt typ av träning & motion som gör din viktnedgång både mer enkel & effektiv än alla andra typer av dieter & program.


Baserat på DIN livsstil, kroppstyp, dina matvanor & ditt hälsotillstånd.

Vi är ett team på fem personer med olika åsikter, olika livsstilar, olika vanor och så vidare. Efter att ha jobbat tillsammans under en period så är det tydligt för oss att vi alla är olika. Vi har alla olika liv, med olika scheman! Det betyder att det inte finns ett perfekt träningsprogram eller en diet som kan fungera för alla. Så vi kom fram till ett helt upplägg som tar hänsyn till det.

Ett feedback-drivet kostupplägg som förenklar din viktnedgång genom att låta dig äta mat som du faktiskt tycker om och som inte kostar mer än vanligt, bara för att det är nyttigt.

Ett träningsprogram som ger dig tydliga instruktioner om hur du kan träna på ett sätt som passar DIN nivå, vikt, hälsa och ditt schema. Träning som DU KAN KÖRA såväl hemma som på gym.

Kort och gott, Drömformen ger dig de exakta redskapen du behöver för en nyttig & hälsosam livsstil som passar dig. Ett sätt som får dig att äntligen uppnå (och bibehålla) dina kroppsmål!

Utan några krav på hur du måste göra, utan någon stress & hets. Vi hittar en unik väg mot dina mål för dig, som gör din viktnedgång enklare än någonsin tidigare!

Endast 3 platser kvar

Bara 499kr idag (ord. 1499kr)

Tycker du att det är svårt att gå ner i vikt?

Ät god mat

Ta del av våra goda recept som hela familjen kommer att älska

Ingen stress

Ta allt i din egen takt utan någon som helst hets eller stress

Anpassat efter dig

Få en hel plan anpassad efter dig, som är enkel att följa

Få stöttning

Ha en tränare vid din sida som alltid finns där för att hjälpa dig

DET HÄR FÅR DU NÄR DU SÄKRAR DIN PLATS TILL DRÖMFORMEN:

200+ enkla recept...

… som är både goda & näringsrika. En kokbok & receptbank anpassad efter dig, fyllt med recept för alla smaker. Även för dig med sötsug. Faktum är att vi garanterar att du kommer att älska dessa enkla, billiga, nyttiga & goda rätterna.

Tänk dig att hitta nya favoriträtter, som dessutom får dig att gå ner i vikt. Matvarorna i recepten är helt vanliga ingredienser som du vanligtvis äter till vardags. Men sammansatta på ett nyttigare & mer smakrikt sätt, så gör det stor skillnad!

En anpassad kostplan...

… som ger dig steg-för-steg instruktioner om vad du bör göra för att nå dina mål. Givetvis är allt anpassat efter dig, din kropp & dina förutsättningar.

Slipp fundera på vad du ska äta för att bli av med vikten. Bara kostplanen kommer att kännas värd mer än den enstaka engångsavgiften på 499kr som är kostnaden för hela vårt upplägg!

Anpassad träningsplan...

… baserat på vad du känner dig kapabel till, så att du tränar precis tillräckligt för att få fart på förbränningen och göra din träning till en enkel & permanent vana.

Det räcker med några enkla övningar, vi hjälper dig att göra det enkelt! Alla övningar i ditt program är justerbara efter dina behov. Baserat på hur länge, var och hur du vill träna. Instruktionsvideor finns till alla övningar.

Gemensam Facebook-grupp...

… som är fylld av hundratals andra kvinnor i din ålder med liknande besvär, svårigheter och tankesätt som du har. I gruppen får du all hjälp, motivation och stöd du behöver av kvinnor som gör samma hälsoresa som du.

Genom att peppa varandra och dela med oss av vardagliga tips ser vi tillsammans till att lyckas! Dessutom så delar tränarna ut dagliga utmaningar i gruppen som hjälper dig att aktivera dig på ett enkelt & roligt sätt.

Individuell hjälp från tränare...

… som ser till att alltid finnas där för dig, så att du slipper fundera på hur du ska göra för att lyckas med din viktnedgång.

Ha kontakt med din tränare & kostrådgivare och känn effekten av att ha någon där som genuint bryr sig om dig och din framgång.

Vinn helt otroliga priser...

som bland annat en lyxig utlandsresa för två, till ditt favoritresmål i Europa! I vår gemensamma grupp kör vi en hel del roliga tävlingar där du har flera chanser att vinna underbara priser!

Samt mycket mer...

Som bland annat:

+ En lista med “gratismat” som du kan fylla på med när du känner dig hungrig

Den stora matlistan, med all typ av mat & dryck betygsatt efter hur nyttigt det är för dig

Hjälp att kunna unna dig något gott på helgen, utan att det förstör dina framsteg

En handlings-guide om hur du kan ändra dina dåliga ovanor till hälsosamma vanor.

Allt detta & mycket mer, för endast 499kr

Endast 3 platser kvar

Bara 499kr idag (ord. 1499kr)

Så fungerar allting:

Steg 1:  Du anmäler dig nu och säkrar din plats. Bara 3 platser kvar. Säkra din plats idag

Steg 2:  Vi skickar ett välkomstmejl till dig med info om hur du kommer igång, vad som händer nu & övrig info

Steg 3:  Du loggar in i vår webb app och får en inbjudan till vår privata Facebook-grupp.

Steg 4:  Du berättar lite om dig själv, genom att svara på några enkla frågor.

Steg 5:  Du får ett upplägg som är anpassat efter dig och dina förutsättningar.

Du börjar din viktnedgång

Steg 6:  Du släpps in i den gemensamma gruppen med hundratals andra kvinnor i din ålder

Steg 7:  Du får tillgång till hela ditt upplägg, som hjälper dig att göra din viktnedgång enkel

Steg 8:  En av våra tränare tar kontakt med dig och ser till att du kommer igång med din viktnedgång

Steg 9:  Du börjar följa din plan, går ner i vikt innan du går i mål 10 veckor senare

Steg 10:  Du når dina mål och kan njuta av en underbar sommar i en starkare, piggare, mer hälsosam & lättare kropp

Garanterade resultat, eller pengarna tillbaka

Om du anmäler dig, så kommer vi se till att du lyckas med din viktnedgång och vi har hundratals kvinnor som backar upp det påståendet. Men om inte det räcker, så täcks du givetvis av vår generösa garanti!

Om du inte lyckas med din viktnedgång under dina 10 veckor med oss, så får du givetvis alla dina pengar tillbaka och allting helt gratis!

Dessutom gäller öppet köp och du kan testa upplägget under en hel vecka. Skulle uppläget inte passa för dig så får du alla dina pengar tillbaka. 

Endast 100 Platser kvar

Mer info och vanliga frågor

Du väljer själv när du vill starta. 

Antingen kanske du vill komma igång redan idag, eller så vill du vänta någon dag och förbereda dig lite inför din start. 

Efter starten så följer du ditt individuella upplägg i 10 veckor, eller fram till sommaren innan du går i mål. 

Under den tiden ingår du i vår gemensamma grupp där vi peppar, stöttar & motiverar varandra! 

Vi finns även med dig under hela resans gång med hjälp & support för att hjälpa dig att lyckas!

Dessutom hålls det i en del tävlingar och utmaningar i gruppen där du kan vinna helt otroliga priser! 

Kort och gott så är det helt vanlig mat. Du får mängder av recept med allt från goda pastarätter, husmanskost, lyxiga helgrätter och andra smakrika & goda recept. 

Du ska givetvis kunna äta mat som du faktiskt tycker är gott när du går ner i vikt och det hjälper vi dig med. 

Nej, detta är ingen prenumeration.

Du betalar endast en engångsbetalning, så kommer du att få bästa möjliga hjälp att komma i form.

Efter din inledande betalning kommer du inte betala något mer.

Du behöver inte oroa dig för att du måste komma ihåg att säga upp ditt abonnemang, vi jobbar inte på det sättet 🙂

Givetvis kan du betala med friskvård när du kommer i form med oss!

I kassan för anmälan kan du välja att genomföra ditt köp via Epassi!

Använder du någon annan friskvårds-leverantör så kan du betala via Klarna och sedan lämna in kvittot till din arbetsgivare. 

Givetvis kan du det!

Faktum är att du kan testa upplägget i en vecka och ångra dig om du skulle känna att upplägget inte passar för dig. Då betalar vi givetvis tillbaka dina pengar till dig utan en massa ställda frågor. 

På så sätt har du gott om tid att ångra dig och få dina pengar tillbaka om du skulle vilja det. 

Precis, det stämmer.

Vi är unika i att kunna erbjuda dig dina pengar tillbaka om du inte skulle lyckas att gå ner i vikt.

Du får alla dina pengar tillbaka om du inte skulle lyckas.

Detta förutsätter dock givetvis att du följer ditt upplägg som du fått av oss och att du inte ger upp efter någon enstaka vecka.

Skulle det vara så att du ger upp, så finns vi alltid vid din sida för att hjälpa dig upp på hästen igen.

Dessutom är vi väldigt måna om att du verkligen ska lyckas. Därför erbjuder vi dig kostnadsfri förlängning om du känner att du förlorat tid på grund av sjukdom, skada, resa eller av någon annan anledning.

Nej, vi tror mer på en sund kost i kombination med rörelse & motion.

Vi hjälper dock gärna dig att implementera kosttillskott i din kost om du vill det.

Men som sagt så använder vi oss ej av detta i vårt upplägg.

Självklart kan du göra det. I Kassan kan du välja att betala med Klarna faktura 30 dagar. 

På så sätt behöver du inte betala någonting idag, utan kan istället vänta tills efter att du testat upplägget. 

Skulle du känna att vårt upplägg inte passar dig, så kan du välja att avbryta din faktura! 

Har du någon fundering?

Kontakta oss på: info@dromformen.se

eller via kontaktformuläret nedan